Sten

Vi älskar stenens råhet och hårdhet. Men också de mjuka linjerna. Tryggheten och lugnet. För oss är graniten, skiffret, sandstenen eller kalkstenen själva symbolen för vårt ursprung. Och vår framtid.

Marmor

Ja, marmor är också en sten, men hos oss förtjänar den en egen plats. Slipad och vacker. Samtidigt stenhård och kall. Ändå har den en varm elegans som bara kan komma från ett stenbrott i Italien.

Betong

Betongen som bär med sig den industriella processen i sitt uttryck. Hårt, men ändå varmt är betongen materialet som ständigt överraskar oss. Fullständigt respektlöst. Men ändå fullständigt formbart.

Glas

Glas har ett självklart, naket uttryck som är väldigt INITI. Den slipade ytan som skapar magi med sitt genomsläpp av ljus. Eller den utmanande spegelväggen som skapar kontrast mot sten, betong eller rå metall.

Corian

Mjukt, varmt och inbjudande på nära håll. Minimalistiskt och nästan nonchalant elegant när du betraktar det på lite håll. Med sin naturliga känsla och sitt futuristiska uttryck har den en given plats i vår materialpalett.

Metall

Härdat stål, ärgad koppar och anodiserad aluminium. Eller mässing ställd mot lackerad plåt. Metall har en given plats i alla våra lösningar. I bakomliggande struktur, eller fullt synlig och en del av ett designkoncept.